Over mij
HI, IK BEN ESTHER

jouw video expert, chearleader en
ervaringsdeskundige

Laten we eerlijk zijn! Video is SPANNEND en vergt MOED! “Wat zullen andere mensen hiervan vinden? Is het niet TE?” Kan ik dit wel doen? Als videomaker hoor en zie ik mijn klanten dagelijks strugglen met deze gevoelens. Vooral die eerste stap om ZICHTBAAR te zijn is eng. Toen ik mijn eerste bedrijf oprichtte in 2017 durfde ik ook niet mijzelf te laten zien. Ontzettend jammer, want met video had ik veel mensen kunnen bereiken en nu werd ik amper gevonden. Uiteindelijk is dit bedrijf nooit van de grond gekomen, maar heb er wel veel van geleerd en hoop jou te inspireren om het anders te doen.

  • Blijf niet steken in perfectie. Start met video’s maken en ga gaandeweg optimaliseren. Het hoeft niet perfect te zijn, als het maar ECHT is.
  • Ontdek de kracht van je eigen kwetsbaarheid. Inspireer, vertel eerlijke verhalen en laat zien wie jij ECHT bent.

Laten we kennis maken!

Video is ECHT, KRACHTIG
KWETSBAAR, STOER
en I LOVE IT!

Tot voorkort vonden de meeste mensen video nog een “tough cookie” en werden visuele beelden maar zelden door bedrijven ingezet. Maar anno 2023 is alles veranderd. Met de komst van REELS, TIKTOK, VIDEO STORIES, SNIPPETS en SHORT VIDEO’S is de drempel voor velen ondernemers weg. Social media platformen doen er alles aan om je te motiveren met video aan de slag te gaan. Het geeft je de kans een ontzettende grote groep mensen te bereiken en is een BOOST voor je online zichtbaarheid!

Video is persoonlijk!

Jouw bedrijf krijgt een gezicht! Wie zijn de mensen die er werken? Wat voor werk wordt er verricht? Laat op een persoonlijke en niet “verkoperige” manier zien wat jullie doen als bedrijf.

Video trekt klanten aan!

Jouw video’s zijn gemakkelijk te delen op social media waardoor je zichtbaarheid snel een boost krijgt en je jouw ideale klant bereikt!

Video is betrouwbaar!

Het is bewezen dat als mensen een gezicht hebben bij een bedrijf dit vertrouwen geeft! Jouw ideale klant heeft het gevoel jullie al te kennen en koopt daarom sneller!

Wil jij meer informatie?
VIDEO'S MAKEN KAN OOK MAKKELIJK ZIJN!

Start met video talks

Het ideale concept voor ondernemers die zich herkennen in onderstaande gevoelens!

  • Geen tijd om te starten? Met video talks maken wij op 1 dag video’s voor een half jaar!
  • Geen inspiratie waar je het over moet hebben? Ik heb minimaal 50 onderwerpen voor je klaar staan!
  • Weet je niet wat je nodig hebt aan apparatuur? Geen zorgen, met een smartphone kom je een heel eind!
  • Ontbreekt het jou aan strategie? Ik leer jou video’s te maken die passen bij jouw doelgroep!
Laten we starten!