WAT IS EEN "ZO DIT BEN IK" VIDEOPITCH?

Een videopitch is een "sneak peak" waarin je laat zien WIE JIJ BENT als persoon, waarin je vertelt wat jouw toegevoegde waarde is, jouw talent en wat voor werk je zoekt!
Een videopitch heeft als doel dat de kijker nieuwsgierig wordt naar JOU.
Houd het kort en krachtig, maximaal 2 minuten. Een videopitch is GEEN opsomming van jouw CV, die kun je als bijlage toevoegen.
We noemen het niet voor niets een sneak peak. Vergelijk het met een bioscoopfilm, de trailer geeft jou direct een eerste indruk. Daardoor weet je direct of de film bij jou past of niet. 
Als er interesse is kun je jouw verhaal verder toelichten in een persoonlijk gesprek.
Daarom is het belangrijk altijd jouw videopitch af te sluiten met een goede "uitsmijter". 

Video is een hele krachtige manier om direct te laten zien wie de persoon achter het CV is!

Door echt jezelf te zijn op jouw video vergroot je je kans op werk wat bij jou past, omdat ze precies weten waarvoor ze bij jou terecht kunnen.
We roepen het wel steeds, ECHT JEZELF ZIJN. Maar wat bedoelen we daarmee? Het is vast niet de bedoeling om het alleen maar over de kat en je sociale leven te hebben.

Klopt! Het is de bedoeling dat het verhaal wat jij vertelt ook echt het verhaal is wat bij jou hoort. Niet een algemeen verhaal, maar jouw authentieke verhaal!!!
De basis is zelfkennis, als jij niet weet wie je bent en wat je zoekt kunnen we dit ook niet overbrengen op video. Wat is het wat jij echt wilt? Wat zoek jij voor werk?
Wat zijn jouw unieke eigenschappen? Wat is jouw toegevoegde waarde? Wat is jouw talent?  Wat geeft jou energie en waar wordt je blij van