Op zoek naar kandidaten voor jullie vacature?

Maak een persoonlijke vacature video!

Geef jouw vacature een gezicht en trek met gemak de juiste kandidaat aan!

Geef je vacature een gezicht!

Zorg ervoor dat kandidaten direct denken, JA...bij die organisatie wil ik werken.

Er staat een hele gave vacature open binnen jullie organisatie,  maar het lukt maar niet om de juiste kandidaat te vinden. Je begrijpt het niet, als men toch eens wist wat voor een fantastische werkplek het hier is.

Maar dat is nu juist het probleem! Dat gevoel is moeilijk te vatten in een vacature tekst. Potentiele kandidaten willen zien en voelen wat voor soort bedrijf/ organisatie jullie zijn, wat voor sfeer hangt er? Wie zijn hun toekomstige collega's? Hoe komt hun werkdag eruit te zien?

Maak het persoonlijk en laat de mensen zien, want die maken het verschil! 

Jullie willen een vacature video, maar weten niet hoe je dit aanpakt!

Ik begrijp als geen ander dat het lastig is om een video te maken. Jullie vragen je af ; hoe maak je een video die aanspreekt? Hoe moet je een video monteren? Wat is een geschikte locatie? Hoe zorg je voor goed geluid?

De moed zakt jullie al in de schoenen alvorens jullie zijn gestart.  Heel herkenbaar! De meeste organisaties hebben hier geen tijd voor en hebben geen behoefte aan alle stress die erbij komt kijken. Maar zien wel in dat videomarketing effectief is en ook steeds meer noodzaak!

De oplossing? Laat mij jullie de videovacature maken! Ik help jullie met het script, maak de opnames en zorg ervoor dat jullie video binnen een week klaar is voor gebruik.  Jullie kunnen de video direct delen op social media, maar ook op jullie website plaatsen. Met deze video gaan jullie de aandacht trekken van kandidaten die bij jullie bedrijf/ organsisatie passen!

stap 1 : Match call inplannen!

Benieuwd of een vacature video iets voor jullie is?  Laten we een ( video) call inplannen om jullie wensen en de mogelijkheden door te spreken. Check onze agenda voor een geschikte tijd!

Stap 2: Start samenwerking!

Yes, we gaan aan de slag. Jullie ontvangen de inloggevens van jullie persoonlijke dashboard. Hier staan een aantal documenten klaar ter voorbereiding op de shooting dag!

Stap 3: We gaan filmen!

De datum staat gepland, de voorbereidingen zijn klaar. Op het afgesproken tijdstip zal ik arriveren, alles klaarzetten en de video's maken van jullie bedrijf en team. 

Plan een vrijblijvende (video) call

Maar er zijn nog meer voordelen!

Jullie vacature op ons pitch & match platform!

Wij maken voor jullie een unieke bedrijfspresentatie met video en geven jullie vacature een gezicht!

Jullie bedrijfspresentatie met video is ook perfect te gebruiken voor jullie social media kanalen en op jullie website!

Door direct te laten zien wie jullie zijn, bereiken jullie talent wat echt bij jullie bedrijf past!