Ben jij op zoek naar jouw ideale baan in Twente?

Bekijk onze vacatures met video presentatie!

Krijg direct een goed beeld van het bedrijf, de sfeer en de collega's en solliciteer!

START DIRECT Bekijk onze vacatures

Onze belofte aan jou!

Wij helpen jou bij het ontdekken en in beeld brengen van jouw talent en persoonlijkheid!

Jouw gratis voordelen?

 • Bekijk onze vacatures met video!

  Op ons platform krijg je bij elke vacature een uitgebreid beeld van het bedrijf, de mensen die er werken en de werkzaamheden. Zo weet je direct of jij jezelf hiertussen vind passen!

 • Kans om jouw unieke presentatie te maken!

  Wil jij direct laten zien wie jij bent en zo jouw kans op jouw ideale match vergroten? Met onze presentatie template gaat dit zeker lukken! Solliciteer met jouw persoonlijke presentatie of met je eigen CV.

 • Online lessen personal branding!

  Ben jij nog zoekende in wat je wilt en waar je goed in bent? Dan is ons online programma echt perfect voor jou! Leuk en leerzaam om te doen en daarna ben jij helemaal klaar om te solliciteren op jouw droombaan!

START DIRECT

Hoe werkt het?

Op ons platform doen wij er alles aan om jou te ondersteunen bij het zichtbaar maken van jouw persoonlijkheid en talent. Bekijk hieronder wat je van ons kunt verwachten.

STAP 1

STAP 1: Wat is jouw ideale baan?

Het begint met zelfkennis! Ons online programma, gemaakt door experts, geeft jou inzicht in jouw talent en persoonlijkheid. En staat vol met goeie sollicitatie tips!

Online programma
STAP 2

STAP 2: Bekijk onze vacatures!

Met behulp van video presentaties laten bedrijven direct zien wie ze zijn, wat ze doen en wie de mensen zijn die er werken. Zo weet je direct of je jezelf daar tussen vind passen!

Onze vacatures
STAP 3

STAP 3 : Solliciteren!

Jij bent klaar om te solliciteren. Dit kan via de sollicitatie knop of maak gebruik van onze motivatie template.

SCHRIJF JOUW MOTIVATIE

Hi, ik ben Esther!

IK BEN oprichter van ZO DIT ZIJN WIJ. Het meest persoonlijke sollicitatie platform van Nederland! Zelf heb ik ervaren hoe onpersoonlijk online solliciteren is geworden en hoe weinig er gekeken wordt naar de persoon achter het CV. Daarom is het mijn missie om hier verandering in te brengen en mensen te laten shinen in een ZO DIT ZIJN WIJ presentatie! Ik geloof erin dat persoonlijkheid en talent minstens zo belangrijk is als opleiding en werkervaring. Vind jij dit ook? Meld je dan nu aan op het platform en maak hier jouw unieke presentatie!

Jullie vacature ook zichtbaar op ons Pitch & Match platform?

 • Wij maken voor jullie een unieke bedrijfspresentatie met video en geven jullie vacature een gezicht!
 • Jullie bedrijfspresentatie met video is ook perfect te gebruiken voor jullie social media kanalen en op jullie website!
 • Door direct te laten zien wie jullie zijn, bereiken jullie talent wat echt bij jullie bedrijf past!

Laat zien wie jij bent en plaats jouw bedrijf op ons platform!