Welkom bij Welstee

Een verzorgd thuis!
Kom jij bij ons werken?

Welstee Zorgvilla's

Particulier zorgbedrijf

Versta jij de kunst om mensen niet alleen het gevoel te geven dat ze centraal staan, maar hen ook daadwerkelijk centraal te stellen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie!

Welstee wil ouderen die te maken hebben met een zorgbehoefte een exclusief thuis bieden. Dat ervaren ze in de omgeving waarmee we hen omringen, maar vooral in de zorg en aandacht van onze medewerkers. Welstee biedt een volwaardig alternatief voor verpleeghuiszorg, in een stijlvolle en comfortabele woonomgeving. Bewoners voelen zich vertrouwd, gezien en gewaardeerd. Als medewerker respecteer en stimuleer je de zelfstandigheid van mensen én sta je hen terzijde op elk gebied waar ze wat extra ondersteuning kunnen gebruiken.

Samen streven we naar een optimale kwaliteit van leven. Voor jou als medewerker betekent dit dat je altijd bereid bent dat stapje extra te zetten. Je vindt het vanzelfsprekend om je te verplaatsen in de behoeften en wensen van onze bewoners. Je denkt in mogelijkheden en pakt elke kans om te je te blijven ontwikkelen, met beide handen aan!

Wil jij samen met ons de zorg en aandacht geven die voor onze bewoner het verschil maakt en zie je het als een uitdaging te werken in een team wat zich bij voortduring professioneel aan het ontwikkelen is? Je bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen. Jolanda Latka of Merle Kolfoort staan je heel graag te woord.
Telefonisch: 0541-280800 of via e-mail: vacature@welstee.nl.